Nästa Evenemang

Easycredit är en svensk kreditverksamhet som etablerades 2006 i Sveriges huvudstad, Stockholm. Sedan verksamheten slog upp sina portar 2006 har man hjälpt över 200 000 nordiska kunder i både Sverige och Finland – framförallt inom finansiella tjänster som relaterar till konsumenters vardagliga ekonomi. Vardagsekonomi och privatekonomi är i allmänhet två kända begrepp som kan användas för att beskriva verksamhetens huvudsakliga affärs- och fokusområde.

En skandinavisk fintech-verksamhet

Inom ramen för den operativa verksamheten klassificerar sig Easycredit som en fintech-verksamhet. Den stora kärnan i det vardagliga arbetet är konsumenternas behov på marknad och deras efterfrågan på tekniska lösningar inom affärsområdena finans och ekonomi. Utöver smidiga mobilappar arbetar Easycredit även med olika typer av lån som kan jämföras med sms lån som var populära för tio år sedan.

I skrivande stund erbjuder inte Easycredit några sms lån, men lägger istället fokus på andra typer av krediter med fokus på flexibilitet och användarvänlighet. Skillnaden mellan sms lån och Easycredits lån kan du läsa mer om på hemsidan. De kunder som ansöker om lån på Easycredit och blir beviljade kan på egen hand administrera sina uttag på Easycredits ”Mina sidor”. Fördelen är således att man kan nå sitt användarkonto direkt i mobilen, på datorn eller i surfplattan ­– vart man än befinner sig, i hela världen. Utbetalningen genomförs snabbt och pengarna finns på kontot på bara någon timme.

Privat- och vardagsekonomi är ett affärsområde som ständigt står i förändring. Dagens Nyheter är en av få nyhetsaktörer som förmedlar aktuell information om de förändringarna och utmaningarna som branschen står inför. Mer om detta finns att läsa på: https://www.dn.se/om/privatekonomi/

Satsar på teknologi – strävar efter att ligga i framkant

Den långsiktiga målsättningen för Easycredit har alltid varit att vara drivande och ligga i framsteg vad gäller den teknologiska utvecklingen, inte minst inom dynamiska och snabbt växande affärsområden som finans. Som en unik aktör på den nordiska marknaden vill Easycredit vill skapa morgondagens innovativa och trygga lösningar som ska underlätta konsumenters vardagliga ekonomi.

Verksamheten startades för åtta år sedan och har på senare tid utvidgats till andra länder inom EU. Ett nytt kontor öppnades upp i Finlands huvudstad Helsingfors 2015.

Easycredit är således en av väldigt få konsumentkreditföretag som fått det allra högsta kreditbetyget från Soliditet, nämligen en AAA-rating (mer om rating kan du läsa här). Förutsättningarna för företag att få en sådan rating är bland annat att man ska kunna uppvisa en längre historik och stabilitet av ekonomisk art.

BranschBank, Finans & Försäkring

StadStockholm

BolagsformAktiebolag

Registrerat av

Daniel Wallin

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6