Nästa Evenemang

45 år. Signad till bokförlaget Redaktionen med titlar som ”Konsten att skriva så dina kunder vill köpa” och ”Reklambibeln”. Här kan du se aktuella böcker: www.redaktionen.se/af/jackhansen

Jag vill inte skriva åt dig. Men jag vet vem som kan göra det. Behöver ditt företag hjälp med texter och idéer till reklam, information, försäljning eller marknadsföring? Funderar du på att anlita en frilansande copywriter – men är osäker på vem du ska välja? Då finns hjälp på min sajt Copywriter.se.

Bloggen Copywriter.se, min Google+ och Twittersida är fyllda med konkreta råd du kan använda dig av direkt. Länkar nedan.

Som vanligt gäller: Jag lovar att dela med mig av det viktigaste jag kan, ser och hör.

Mer om mig:

Jack Hansen är marknadsförare och journalist med kärlek för e-handel & internetförsäljning. Jag har min bakgrund i reklambyrånätverken BBDO och DNG som både projektledare och copywriter. Under åren 2000-2004 deltog tusen personer i min reklambyrå Satellits distanskurser & föreläsningar under paraplyet Mästarmötet. Utvärderingarna gav den konkreta pedagogiken högsta betyg och i dag jobbar många av eleverna på heltid med skrivande. Nuförtiden är jag pennan bakom en ny serie rakt på sak-böcker som bokförlaget Redaktionen ger ut. Och jag bloggar och twittrar såklart om mina erfarenheter och minibombar internet med spännande idéer för chefer, småföretagare och skribenter. Inspiration är min själ och kanske minns du även landets största nyhetsbrev om marknadsföring; 999 Hemliga Tips, som var min bebis ett par år för ett par år sedan?

BranschReklam, Pr & Marknadsundersökning

StadStockholm

BolagsformEnskild firma

Registrerat av

Jack Hansen
Besök webbplats

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6