Nästa Evenemang

Fjärde avsnittet av Strukthur? - om hur du bygger en bra mappstruktur

Nu är det fjärde avsnittet av min frågespalt Strukthur? här. Den här gången har jag fått frågan om hur man bygger en bra mappstruktur för sina digitala dokument och jag berättar om de tre byggstenar vi har till förfogande.

Allt illustreras med Lego.

Har du en strukturfråga till mig? Kommentera gärna nedan.

Annons 2

Om bloggen

David Stiernholm är Sveriges ende struktör. Han hjälper människor och företag att bli mer effektiva genom att skapa bättre ordning och struktur. Här delar han med sig av sina bästa tips om hur du med god struktur och praktiska verktyg sparar tid och tjänar mer.

Följ mig

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6