Nästa Evenemang

Filip_Tysander_daniel_wellington

Så byggde Filip Tysander upp Daniel Wellington

Filip Tysander hittade inspirationen till sitt klockföretag hos en man han mötte på resa i Australien. Han hette Daniel Wellington – vilket också blev namnet på Filips klockor. Och nu har Filip och Daniel Wellington erövrat världen. För MittFöretag.com berättade Filip exklusivt om sina framgångsfaktorer, i den här intervjun gjord 2015.

Filip_Tysander_daniel_wellingtonVilka har varit dina framgångsfaktorer som företagare och när du byggt upp Daniel Wellington?

– Jag har alltid drömt stort och gått på mina instinkter. Jag tänker kreativt kring business och ser till att hela tiden utvecklas och ifrågasätta business-modellen.

Vem är din största entreprenörsförebild, och varför?

Jag har inga direkta förebilder men eftersom jag är intresserad av e-handel är det väldigt fascinerande det Jeff Bezos (Amazon.com) lyckats åstadkomma. Han har delvis lyckats lamslå marknaden och tagit ett väldigt fast grepp om e-handeln.

Vilken är den största motgång du råkat ut för som företagare, och vad hände sen?

Jag har varit relativt förskonad från större motgångar faktiskt. Det få tvister/problem jag varit inblandad i har ofta löst sig med att vi gjort upp i godo på något sätt.

Om du fick göra om din företagarresa, vad hade du gjort annorlunda då? ​

Jag hade accelererat processen betydligt snabbare de första 1-2 åren.

Är du mer nyfiken på Filip och Daniel Wellington? Klicka här.

Annons 2

Om bloggen

Följ mig

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6