Nästa Evenemang

Bokföring kan vara enkelt och roligt!

Vi vill göra det enklare och roligare för småföretagare att sköta sin bokföring på egen hand. Vi tror på att småföretagare klarar av sin bokföring själva på ett korrekt och enkelt sätt, trots att de inte brinner för ekonomi och bokföring. Bokföringsarbetet håller på att förändras till att skötas mer automatiskt och med mindre papper. Vår vision är att vara ledande i denna förändring!

Hur fungerar supersmart bokföring?

Direktkoppling till internetbanken, automatiska bokföringsförslag och en bokföringssupport som svarar på dina bokföringsfrågor gör det möjligt att sköta den löpande bokföringen på egen hand. Utan att vara bokföringsexpert. Här kan du prova gratis att automatisera företagets bokföring.

Vilka är Speedledger?

SpeedLedger grundades år 2000 och vi är idag cirka 75 medarbetare. Vi har ett tätt samarbete med våra samarbetsbanker och tjänsten fungerar idag för: Danske Bank, Handelsbanken, Landshypotek, Länsförsäkringar, Nordea, SEB, Sparbanken Syd, Sparbanken Öresund, Swedbank och Sparbankerna.

Se mer av oss på speedledger.se

Vi bjuder på en kostnadsfri kurs i bokföring

Anneli från SpeedLedgers supportteam tar i sitt webbinarium upp de vanligaste frågorna som vår bokföringssupport får och förklarar grunderna i bokföring. Bland annat får du lära dig mer om:

  • Inköp av varor och kontorsmaterial
  • Inköp från andra EU-länder
  • Bokföring av dagskassor
  • Hur du hanterar moms
  • Utbetalningar från kontokortet
  • Hur du gör ett eget uttag
  • Rutiner i företaget

Efter utbildning har du förståelse för hur bokföringen hänger ihop i ditt företag. Vi kommer att gå igenom de vanligaste frågorna som finns i samband med din bokföring. Du får tips på hur du skapar rutiner och håller ordning på papper. Vi skickar även utbildningmaterialet till dig efter kursen.

Här kan du boka din plats (kostnadsfritt) till utbildningen

Kontakta Expertzonen om bokföring för småföretagare

E-post Telefon Webbplats Adress
sales@speedledger.se 031 - 780 06 00 www.speedledger.se Speedledger
Spannmålsgatan 19,
411 05 Göteborg

Verktyg

Räkna ut total lönekostnad för företaget

Här kan du räkna ut vad den totala lönekostnaden blir för ditt företaget baserat på den anställdes lön och ålder.


0

Semesterersättning per semesterdag enligt sammalöneregeln är: