Meny

– Om evenemanget –

Den 3 maj kan bli en livsavgörande dag för 150 företagare från Västerås och Västmanland. Är du en av dem?

Världen förändras snabbt nu. Branscher försvinner. Teknik ersätter människor. Det du vet och kan idag, är inte relevant imorgon. Är du förberedd på hur världen ser ut om tre år? Bygger du ett företag som verkligen kommer att fungera 2023?

Allt kommer att förändras för oss företagare. Och det är nu du tar besluten som bestämmer din framtid. Vi kallar det livsavgörande ögonblick, och den 3 maj kommer du att förstå varför. Du kommer att få insikterna som förändrar din syn på framtiden, och verktygen som gör ditt företag relevant om fem år.

I fjol var evenemanget fullbokat, och det finns bara 150 platser. Varje detalj är skapad för att ge dig livsavgörande ögonblick, men bara du kan prioritera in detta i ditt företagarliv.

Varmt välkommen!

Möt några av deltagarna

Karin

Softgear

Mika Toivainen

Ecoklimat Norden AB

Britt-Marie

Hans Hardeberg

Torsdag 3 Maj Spara i kalendern

12:30 - 17:00

Expectrum - Kopparbergsvägen 10

– Stjärnföretagaren 2019 –

Vem blir Stjärnföretagaren 2018 i Västmanland?

En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2018 hyllar vi de företagare i Västmanland som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt. Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg. Du motiverar vem som passar in på beskrivningen. Vem vill du nominera och rösta på?

(Kandidater kan nomineras av enskilda personer, företag och organisationer. En jury från arrangören och företagarsajten MittFöretag.com nominerar också företagare som stämmer väl in på kriterierna. Nominerings- och röstningsperioden pågår fram till 2 maj.)
Här läser du mer om tävlingen Stjärnföretagaren 2018

Några av de nominerade

Anna Goffrich

Anna Goffrich

The House of Taste

89341EBA-37CB-4F64-A692-4F8C1936FA62

Alfons Fallqvist

AF Träning & Rehabilitering

– Inspiration från –

– Så tycker dina företagarkollegor om evenemanget –

– Dagens experter och partners –

Stäng

Stjärnföretagaren 2019 Anmäl