Meny

– Om evenemanget –

Den 15 november kan bli en livsavgörande dag för 150 företagare från norra Stockholm. Är du en av dem?

Världen förändras snabbt nu. Branscher försvinner. Teknik ersätter människor. Det du vet och kan idag, är inte relevant imorgon. Är du förberedd på hur världen ser ut om tre år? Bygger du ett företag som verkligen kommer att fungera 2023?

Allt kommer att förändras för oss företagare. Och det är nu du tar besluten som bestämmer din framtid. Vi kallar det livsavgörande ögonblick, och den 15 november kommer du att förstå varför. Du kommer att få insikterna som förändrar din syn på framtiden, och verktygen som gör ditt företag relevant om fem år. På scen möter du bland annat Europas ledande Businesshypnotisör och Sverige främsta rikedomscoach – två föreläsare som verkligen kan förändra din framtid.

I fjol var evenemanget fullbokat, och det finns bara 150 platser. Varje detalj är skapad för att ge dig livsavgörande ögonblick, men bara du kan prioritera in detta i ditt företagarliv.

Varmt välkommen!

Möt några av deltagarna

Mats

Caltech ab

Jenny Matta Bueno

HusmanHagberg Upplands-Bro

Helena Johansson

HJ ekonomi AB

Annelie Iggström

Håbo Marknads AB

Torsdag 15 November Spara i kalendern

12:30 - 17:00

Jakobsbergs Folkhögskola - Folkskolevägen 1

– Stjärnföretagaren 2019 –

Vem blir Stjärnföretagaren 2018 i norra Stockholm?

En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2018 hyllar vi de företagare i norra Stockholm som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt. Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg. Du motiverar vem som passar in på beskrivningen. Vem vill du nominera och rösta på?

(Kandidater kan nomineras av enskilda personer, företag och organisationer. En jury från arrangören och företagarsajten MittFöretag.com nominerar också företagare som stämmer väl in på kriterierna. Nominerings- och röstningsperioden pågår fram till 14 november.)
Här läser du mer om tävlingen Stjärnföretagaren 2018

Några av de nominerade

Pernilla Strand Petré

Fokuserat Ledarskap Sverige AB

IMG_2164

Kajsa Sihlén

Solid Capital Group

Reza och Parichehr Dehghan

ROSSAB (Real Omsorg)

– Inspiration från –

– Så tycker dina företagarkollegor om evenemanget –

– Dagens experter och partners –

Stäng

Stjärnföretagaren 2019