Meny

Solna/Sundbyberg · Stjärnföretagaren 2018

– Rösta & Nominera –

Vem blir Stjärnföretagaren 2018 i Solna och Sundbyberg?

En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2018 hyllar vi de företagare i Solna och Sundbyberg som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt. Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg. Du motiverar vem som passar in på beskrivningen. Vem vill du nominera och rösta på?

(Kandidater kan nomineras av enskilda personer, företag och organisationer. En jury från arrangören och företagarsajten MittFöretag.com nominerar också företagare som stämmer väl in på kriterierna. Nominerings- och röstningsperioden pågår fram till 11 april.)
Här läser du mer om tävlingen Stjärnföretagaren 2018

Här nedan röstar du på dina favoriter till Stjärnföretagaren 2018

Läs nomineringarna och rösta på den eller de företagare du tycker förtjänar titeln Stjärnföretagare. Skicka sedan in rösterna genom att ange dina uppgifter längst ned. Glöm inte att skriva en rad i kommentatorsfältet om varför du vill att just din favorit ska bli Stjärnföretagaren 2018. Den kandidat som får flest röster vinner tävlingen, får fantastiska priser och går till den stora Sverigefinalen i Stockholm.

Nor

Nor Gardin

Järvakliniken

Annika Malmsten

Kafé Sjöstugan

Linda Zander

Powermovement

Peter J Bergholtz och Thomas Lindberg

Sundbybergs Köksbryggeri

Martin

Martin Dahlman

Drivkraft Solna

Malin Snäcke

Nanny Sweden

Mia Lindén

Mias Yogastudio

Helena Wigart

Hansa Engineering

Sickan Ackerfeldt och Ia Palmqvist

Elvisning Esplanaden AB

Cecilia Börjesson

STIL Homestyling & Inredning

Stäng

Stjärnföretagaren 2018