Meny

Solna/Sundbyberg · Stjärnföretagaren 2018

– Rösta & Nominera –

Vem blir Stjärnföretagaren 2018 i Solna och Sundbyberg?

En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2018 hyllar vi de företagare i Solna och Sundbyberg som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt. Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg. Du motiverar vem som passar in på beskrivningen. Vem vill du nominera och rösta på?

(Kandidater kan nomineras av enskilda personer, företag och organisationer. En jury från arrangören och företagarsajten MittFöretag.com nominerar också företagare som stämmer väl in på kriterierna. Nominerings- och röstningsperioden pågår fram till 11 april.)
Här läser du mer om tävlingen Stjärnföretagaren 2018

Vem vill du nominera till Stjärnföretagaren 2018?

Reglerna är enkla: Du kan nominera en företagare som på något sätt har byggt företaget på sina egna villkor, till exempel genom en annorlunda affärsidé, ett spännande sätt att jobba eller ett eget tänk. Helt enkelt en människa som har gjort det på sitt eget sätt (och som är värd att hyllas för det). Den du nominerar måste driva företag i Solna eller Sundbyberg. Var noga med att fylla i uppgifterna ordentligt, ange en motivering och kontrollera NOGA att din favorit inte redan är nominerad.

Nominera en person

Välj bild (valfritt)

Tack för din nominering!

Rösta gärna på de andra nominerade här nedan om du inte redan har gjort det.

Här nedan röstar du på dina favoriter till Stjärnföretagaren 2018

Läs nomineringarna och rösta på den eller de företagare du tycker förtjänar titeln Stjärnföretagare. Skicka sedan in rösterna genom att ange dina uppgifter längst ned. Glöm inte att skriva en rad i kommentatorsfältet om varför du vill att just din favorit ska bli Stjärnföretagaren 2018. Den kandidat som får flest röster vinner tävlingen, får fantastiska priser och går till den stora Sverigefinalen i Stockholm.

Inga nominerade ännu

Skicka in dina röster

Tack för din röst!

Stäng

Stjärnföretagaren 2018 Anmäl