Meny

Solna/Sundbyberg · Livet på 500 dagar med Gustaf Oscarson

Pressbild Gustaf Oscarson Skjorta

Livet på 500 dagar med Gustaf Oscarson

Mer tid. Mer pengar. Mer balans. Gustaf Oscarson hade enkla mål när han 2008 startade sitt första företag. Blev det så? Knappast.

Precis som de flesta andra hamnade han i företagarens ekorrhjul med långa arbetsdagar och alldeles för dåligt betalt. Allt gick bra på pappret och företagen visade svarta siffror, men drömmen om ett balanserat företagarliv med gott om tid och pengar tycktes aldrig infinna sig.

Vändpunkten kom när han hittade ett antal principer och verktyg som världens främsta företagare använder. Principer som vände upp och ner på allt han lärt sig. Verktyg som snabbt frigjorde tid, skapade en helt ny balans och som onekligen gjorde skillnad även på banksaldot.

Livet på 500 dagar – så gjorde Gustaf för att skapa sitt drömföretag

Gustafs helt nya föreläsning bygger på hans livsprojekt ”Livet på 500 dagar”, där han under 500 dagar ska klara av hela sin 100-to-do-list – alltifrån att bli ekonomiskt oberoende till att skriva en hitlåt. Syftet: att testa strategier och verktyg som verkligen kan förändra livet, och dela med sig av sina erfarenheter till alla som också vill bygga sina drömliv och drömföretag.

Du kommer att få tio extremt konkreta verktyg som förändrat Gustafs och 1 000-tals andra företagares liv. Och om vi känner Gustaf rätt, lär det bli full energi och inspiration som räcker flera månader.

Om Gustaf Oscarson

Just nu är han mest aktuell med sitt drömprojekt ”Livet på 500 dagar”, och du känner honom också som grundare av Mitt Företag-konceptet (en av Sveriges största mötesplatser för företagare). Han är författare till 14 böcker för företagare, bland annat Mind Your Own Business där han intervjuat 50 av Sveriges främsta entreprenörer.

Gustaf är också medgrundare till Gasellföretaget Brandson (sålt 2017), tillväxtprogrammet Academy of Excellence (sålt 2014) och Sveriges kanske coolaste konferensanläggning Dream Valley i Västerås. Han är och har varit investerare i flera andra företag. Du möter honom också som föreläsare i sammanhang där entreprenörer samlas.

Stäng

Stjärnföretagaren 2018