Meny

– Om evenemanget –

Den 12 april kan bli en livsavgörande dag för 200 företagare från Solna och Sundbyberg. Är du en av dem?

Världen förändras snabbt nu. Branscher försvinner. Teknik ersätter människor. Det du vet och kan idag, är inte relevant imorgon. Är du förberedd på hur världen ser ut om tre år? Bygger du ett företag som verkligen kommer att fungera 2023?

Allt kommer att förändras för oss företagare. Och det är nu du tar besluten som bestämmer din framtid. Vi kallar det livsavgörande ögonblick, och den 12 april kommer du att förstå varför. Du kommer att få insikterna som förändrar din syn på framtiden, och verktygen som gör ditt företag relevant om fem år.

I fjol var evenemanget fullbokat, och det finns bara 200 platser. Varje detalj är skapad för att ge dig livsavgörande ögonblick, men bara du kan prioritera in detta i ditt företagarliv.

Varmt välkommen!

Passa på! Genom våra medarrangörer Solna Stad och Sundbyberg Stad blir 30 företagare från respektive stad bjudna på Businesspaketet (ord pris 995 kr). Läs mer här.

Möt några av deltagarna

Mathias Sahlström

HyrEnChokladfontän.se

Lidia Muchamedzjanova

Anders Adefelt

TNF Profil & Design AB

Torsdag 27 April Spara i kalendern

12:30 - 17:00

Swedbanks huvudkontor - Landsvägen 40

– Stjärnföretagaren 2018 –

Vem blir Stjärnföretagaren 2017 i Solna och Sundbyberg?

En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2017 hyllar vi de företagare i Solna och Sundbyberg som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt. Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg. Du motiverar vem som passar in på beskrivningen. Vem vill du nominera och rösta på?

(Kandidater kan nomineras av enskilda personer, företag och organisationer. En jury från arrangören och företagarsajten MittFöretag.com nominerar också företagare som stämmer väl in på kriterierna.)

Några av de nominerade

Elman Azari

Xlnt Living

Henrik & Jessica

Telling Stories

images

Jessica & Daniel Raynee

Winston & Elle

Sickan Ackerfeldt och Ia Palmqvist

Elvisning Esplanaden AB

– Inspiration från –

– Så tycker dina företagarkollegor om evenemanget –

– Dagens experter och partners –

Stäng

Stjärnföretagaren 2018