Meny

– Om evenemanget –

Den 14 november kan bli en livsavgörande dag för företagare från Östergötland. Är du en av dem?

Världen förändras snabbt nu. Branscher försvinner. Teknik ersätter människor. Det du vet och kan idag, är inte relevant imorgon. Är du förberedd på hur världen ser ut om tre år? Bygger du ett företag som verkligen kommer att fungera 2023?

Allt kommer att förändras för oss företagare. Och det är nu du tar besluten som bestämmer din framtid. Vi kallar det livsavgörande ögonblick, och den 14 november kommer du att förstå varför. Du kommer att få insikterna som förändrar din syn på framtiden, och verktygen som gör ditt företag relevant om fem år. På scen möter du bland annat Europas ledande Businesshypnotisör och Sverige främsta rikedomscoach – två föreläsare som verkligen kan förändra din framtid.

I fjol var evenemanget fullbokat, och det finns bara drygt 100 platser. Varje detalj är skapad för att ge dig livsavgörande ögonblick, men bara du kan prioritera in detta i ditt företagarliv.

Varmt välkommen!

Möt några av deltagarna

Anna Hadén

HA Kök & Interiör

Anders Gärdeman

Gärdeman Redovisning AB

Christoffer Westrin

Xene AB

Onsdag 14 November Spara i kalendern

12:30 - 17:00

Sky Meetings - Tornbyvägen 1

– Stjärnföretagaren 2019 –

Vem blir Stjärnföretagaren 2018 i Östergötland?

En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2018 hyllar vi de företagare i Östergötland som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt. Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg. Du motiverar vem som passar in på beskrivningen. Vem vill du nominera och rösta på?

(Kandidater kan nomineras av enskilda personer, företag och organisationer. En jury från arrangören och företagarsajten MittFöretag.com nominerar också företagare som stämmer väl in på kriterierna. Nominerings- och röstningsperioden pågår fram till 13 november.)
Här läser du mer om tävlingen Stjärnföretagaren 2018

Några av de nominerade

20181113_174305

Evelina Hagelin

Well-being by Eve

6F7D0AA0-1DE1-492C-8805-D6C0B9FB8ADD

Anki Hedman

Anki’s Eco

Frida Solbacken

Frida Sandin

Solbackens Helhetshälsa

charbel

Charbel Gabro

Integrera flera

– Inspiration från –

– Så tycker dina företagarkollegor om evenemanget –

– Dagens experter och partners –

Stäng

Stjärnföretagaren 2019