Meny

– Om evenemanget –

Mer tid. Mer pengar. Mer balans. Så bygger du ditt drömföretag.

Lever du företagarlivet helt på dina villkor, eller spurtar du också i företagarens ekorrhjul med för lite tid, balans och pengar? Du är långt ifrån ensam. Just i denna sekund kan du ta ett nytt beslut: jag ska skapa livet och företaget på mina villkor.

När du har tagit beslutet behöver du världens bästa verktyg, fullskalig inspiration och människor som hjälper dig till toppen. Och det är precis vad vi tänker ge dig när vi ses. 10 000-tals företagare har redan gett stora tummen upp under 93 evenemang, och nu kommer vi äntligen tillbaka till Östergötland (Linköping).

Endast 125 platser (först till kvarn…). Bara företagare. Det är bara upp till dig om du också vill hänga på, eller fortsätta driva företaget som du alltid har gjort (med samma resultat som du alltid har fått).

Varmt välkommen till en eftermiddag skapad för att förändra din värld.

Passa på! Genom våra medarrangörer blir du som driver företag i Östergötland bjuden på Businesspaketet (ord pris 995 kr). Läs mer här.

Möt några av deltagarna

Niklas Storm

Fudao AB

Felicia Patterson

Felicias Kakeri

Fredrik035@hotmail.com

Calle Bäck

Joyvoice World Choirs

Tisdag 14 November Spara i kalendern

12:30 - 17:00

Sky Meetings - Tornbyvägen 1

– Stjärnföretagaren 2018 –

Vem blir Stjärnföretagaren 2017 i Östergötland?

En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2017 hyllar vi de företagare i Östergötland som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt. Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg. Du motiverar vem som passar in på beskrivningen. Vem vill du nominera och rösta på?

(Kandidater kan nomineras av enskilda personer, företag och organisationer. En jury från arrangören och företagarsajten MittFöretag.com nominerar också företagare som stämmer väl in på kriterierna.)

Några av de nominerade

HannaPROFIL3

Hanna Rydman och Calle Bäck

Joyvoice World Choirs

Lana Mohammadi

Lanas Beaty

Pernilla greibe

Fitness 4 you mjölby

Jessie Lundahl

JL Beauty

– Inspiration från –

– Så tycker dina företagarkollegor om evenemanget –

– Dagens experter och partners –

Stäng

Stjärnföretagaren 2018 Anmäl