Meny

Karlstad · Stjärnföretagaren 2019

– Rösta & Nominera –

Vem blir Stjärnföretagaren 2018 i Karlstad?

En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2018 hyllar vi de företagare i Karlstad med omnejd som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt. Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg. Du motiverar vem som passar in på beskrivningen. Vem vill du nominera och rösta på?

(Kandidater kan nomineras av enskilda personer, företag och organisationer. En jury från arrangören och företagarsajten MittFöretag.com nominerar också företagare som stämmer väl in på kriterierna. Nominerings- och röstningsperioden pågår fram till 12 november.)
Här läser du mer om tävlingen Stjärnföretagaren 2018

Här nedan röstar du på dina favoriter till Stjärnföretagaren 2018

Läs nomineringarna och rösta på den eller de företagare du tycker förtjänar titeln Stjärnföretagare. Skicka sedan in rösterna genom att ange dina uppgifter längst ned. Glöm inte att skriva en rad i kommentatorsfältet om varför du vill att just din favorit ska bli Stjärnföretagaren 2018. Max en röst per person gäller. Den kandidat som får flest röster vinner tävlingen, får fantastiska priser och går till den stora Sverigefinalen i Stockholm.

Fredrik Stejmar

Livehome.se

lenajonsson

Lena Jonsson

WermKon AB

Sandra Wik

Cut and Drive

Pauline Grindvall

My Perfect Day AB

Aziz Korki

EnergiEkonomi i Karlstad AB

stefan-kbc

Stefan Ahlmark

Karlstad Business Center

Stäng

Stjärnföretagaren 2019