Meny

Eskilstuna · "Gör det här eller gå under" med Charlie Söderberg (ny föreläsning)

Charlie Soderberg Forelasare

"Gör det här eller gå under" med Charlie Söderberg (ny föreläsning)

Nu är det slut på halvhjärtade försök och ursäkter. I Charlie Söderbergs helt nya föreläsning ställs alla dina uppfattningar om världen på ända. Ingen kommer undan. Okej, du vill bygga ett fantastiskt företag, så varför gör du det inte? Förbered dig på en ögonöppnare och ett livsavgörande ögonblick som formar din och företagets framtid.

Du kanske har sett Charlie innan. Det spelar ingen roll. Nu är han tillbaka, vassare än någonsin och med helt nytt innehåll. Om du menar allvar med ditt liv och ditt företag, kommer Charlie att ge dig verktygen som tar dig till framgång. Oavsett vilka tekniker och trender som förändrar världen.

Hur skulle ditt företagarliv förändras, om allt du gjorde fick effekt på flera olika plan i livet samtidigt? Hur skulle ditt företag utvecklas, om du förstod vilka trender som skapar lönsamhet?

Det här är en föreläsning som skapar förändring. Som ifrågasätter. Och som garanterat kommer att göra skillnad i ditt liv. Men bara du kan bestämma om du vill uppleva den. Eller om du vill fortsätta att göra som du alltid har gjort (vårt tips: det kommer nog inte att fungera så bra i framtiden).

Om Charlies föreläsning

"Jag grät. Skrattade. Tänkte. Blev ifrågasatt. Men framförallt, Charlie hjälpte mig att förändra mig och mitt företag. Nu gör jag det på mitt sätt och det känns så otroligt bra!"

Om Charlie Söderberg

Charlie är känd från Lyxfällan, SVT Plus+ och Tonårsbossen på TV3. Han har de senaste 10 åren specialiserat sig på de synsätt och beteenden som skapar rikedom i vårt liv. Charlie har bland annat mottagit priset "Årets finansiella folkbildare".

Vi uppskattar honom som en av landets absolut främsta föreläsare och coacher. Just nu är han också aktuell med podden ”På Riktigt”.

Stäng

Stjärnföretagaren 2019