Meny

– Om evenemanget –

Den 25 september kan bli en livsavgörande dag för 125 företagare från Eskilstuna. Är du en av dem?

Världen förändras snabbt nu. Branscher försvinner. Teknik ersätter människor. Det du vet och kan idag, är inte relevant imorgon. Är du förberedd på hur världen ser ut om tre år? Bygger du ett företag som verkligen kommer att fungera 2023?

Allt kommer att förändras för oss företagare. Och det är nu du tar besluten som bestämmer din framtid. Vi kallar det livsavgörande ögonblick, och den 25 september kommer du att förstå varför. Du kommer att få insikterna som förändrar din syn på framtiden, och verktygen som gör ditt företag relevant om fem år.

I fjol var evenemanget fullbokat, och det finns bara 125 platser. Varje detalj är skapad för att ge dig livsavgörande ögonblick, men bara du kan prioritera in detta i ditt företagarliv.

Varmt välkommen!

Passa på! Genom våra medarrangör blir 30 företagare bjudna på Businesspaketet (ord pris 995 kr). Läs mer här.

 

Möt några av deltagarna

Lena Wallström

LeWa Stylish

Per Mikael Högman

Jeanette Skoog

JS. Consulting

Tisdag 25 September Spara i kalendern

12:30 - 17:00

Munktell Science Park - Portgatan 3

– Stjärnföretagaren 2019 –

Vem blir Stjärnföretagaren 2018 i Eskilstuna?

En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2018 hyllar vi de företagare i Eskilstuna med omnejd som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt. Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg. Du motiverar vem som passar in på beskrivningen. Vem vill du nominera och rösta på?

(Kandidater kan nomineras av enskilda personer, företag och organisationer. En jury från arrangören och företagarsajten MittFöretag.com nominerar också företagare som stämmer väl in på kriterierna. Nominerings- och röstningsperioden pågår fram till 24 september.)
Här läser du mer om tävlingen Stjärnföretagaren 2018

Några av de nominerade

IMG_0452

Marcela Luz Cabrera och Diego Cabrera

Marcela & Diego Frisör -Barbershop

Anna Bergström

Anna Bergström

ReTuna Återbruksgalleria

– Inspiration från –

– Så tycker dina företagarkollegor om evenemanget –

– Dagens experter och partners –

Stäng

Stjärnföretagaren 2019