Meny

– Om evenemanget –

Den 27 september kan bli en livsavgörande dag för 125 företagare från Dalarna. Är du en av dem?

Världen förändras snabbt nu. Branscher försvinner. Teknik ersätter människor. Det du vet och kan idag, är inte relevant imorgon. Är du förberedd på hur världen ser ut om tre år? Bygger du ett företag som verkligen kommer att fungera 2023?

Allt kommer att förändras för oss företagare. Och det är nu du tar besluten som bestämmer din framtid. Vi kallar det livsavgörande ögonblick, och den 27 september kommer du att förstå varför. Du kommer att få insikterna som förändrar din syn på framtiden, och verktygen som gör ditt företag relevant om fem år. På scen möter du bland annat Europas ledande Businesshypnotisör och Sverige främsta rikedomscoach – två föreläsare som verkligen kan förändra din framtid.

I fjol var evenemanget fullbokat, och det finns bara 125 platser. Varje detalj är skapad för att ge dig livsavgörande ögonblick, men bara du kan prioritera in detta i ditt företagarliv.

Varmt välkommen!

Möt några av deltagarna

HusmanHagberg Borlänge

HusmanHagberg Borlänge

Per-ove persson

extuna heating products

Maj Hermansson

Hela Dig

Jocke Tallroth

Cayuga System

Torsdag 27 September Spara i kalendern

12:30 - 17:00

Lustgården - First Hotel Grand - Trotzgatan 9-11

– Stjärnföretagaren 2019 –

Vem blir Stjärnföretagaren 2018 i Dalarna?

En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2018 hyllar vi de företagare i Dalarna som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt. Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg. Du motiverar vem som passar in på beskrivningen. Vem vill du nominera och rösta på?

(Kandidater kan nomineras av enskilda personer, företag och organisationer. En jury från arrangören och företagarsajten MittFöretag.com nominerar också företagare som stämmer väl in på kriterierna. Nominerings- och röstningsperioden pågår fram till 26 september.) Här läser du mer om tävlingen Stjärnföretagaren 2018

Några av de nominerade

Jani Niemelä och Mikael Tarkka

Malingsbo Camping AB

IMG_9969

Karin H Bond

Millamollis

HelenaJenny

Helena Backén, Jenny Lorentz

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borlänge

– Inspiration från –

– Så tycker dina företagarkollegor om evenemanget –

– Dagens experter och partners –

Stäng

Stjärnföretagaren 2019