Nästa Evenemang

Personlig utveckling framgångsvanor

De tre hemligheterna för ett framgångsrikt liv

All framgång i mitt liv, brukar jag tillskriva tre enkla principer. Nyfiken? Här berättar jag om strategierna som fungerat alldeles ypperligt för mig.

Ibland får jag frågan om vilka idéer som format mitt liv. Eller ännu mer rakt på sak, vilka principer har skapat den framgång jag haft i livet och i mina företag. Och när jag tänker efter, är det väldigt enkelt. Det kommer ner till tre saker jag har gjort från början, som kanske skiljer mig något från andra.

Det första är att jag tidigt bestämde mig för att säga JA! Att ställa frågor. Att vilja veta mer. Att vara ständigt på tå och helt enkelt – nyfiken. Det är inte alltid en fantastisk strategi, men det ger alltid spännande dagar.

Den andra principen är att inte uppfinna hjulen själv, utan att lära mig av fantastiska människor som har gjort resor innan mig. Jag läser konstant. Både skönlitterärt och facklitterärt. Säg att jag snittar en bok i veckan. På ett år är det 51 böcker. Under de tio år jag drivit företag, är det 520 böcker. Det blir ganska mycket kunskap det, särskilt som att varje bok består av de viktigaste erfarenheterna från andra människors liv och tankar.

Den viktigaste lärdomen är dock inte att läsa, utan att läsa om. Första gången jag läser en bok tycker jag ofta att den är intressant, men jag förändrar sällan något. Andra gången jag läser den, studerar jag den mer intimt och börjar förstå. Tredje gången jag läser, landar det. Och jag börjar agera.

Min tredje framgångsprincip, har jag insett, är träningen. Jag är lyckligt lottat som spelade fotboll på hyggligt hög nivå som ung, och lärde mig att träna ofta. Det har följt med mig sedan dess. I perioder tränar jag mindre, men jag kommer alltid tillbaka till en nivå på minst 3 pass i veckan + mitt korta 10-minuterspass på morgonen + promenader.

Tack träningen, för att jag nästan aldrig är sjuk. Tack träningen, för att jag har energi till att säga JA! Tack träningen, för att jag får mina bästa idéer när jag umgås med dig.

Jag har skrivit en guide till dig som blir nyfiken på de här principerna, och vill få enkla tips om hur du också kan göra dem till en del av din vardag.

Läs här: De enkla principerna bakom framgång

Och för dig som vill fördjupa dig i hur du skapar framgång i livet och i ditt företag, rekommenderar jag varmt de här två smaskiga guiderna.

10 sätt att bli miljonär

Här finns det riktigt vassa tips om framgång. Läs här.

Så programmerar du hjärnan för framgång

Det säger vi inte nej till. Se videon här.

 

Alright vänner, det här var viktiga tips. För mig har de gjort enorm skillnad, hoppas du använder dem också (det är värda din uppmärksamhet, tro mig).

/Gustaf

Se hela listan här: Livet på 500 dagar – hela listan

Här kan du följa mig och Livet på 500 dagar i sociala medier

Följ mig på Instagram Följ mig på LinkedIn Följ mig på Facebook Följ mig på Twitter

Annons 2

Om bloggen

På 500 dagar ska jag skapa mitt drömliv och mitt drömföretag. Här följer du min största utmaning någonsin.

Följ mig

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6