Nästa Evenemang

Besluten som avgör din framtid med Ari Riabacke

Just nu står du inför livsavgörande ögonblick som kräver livsavgörande beslut. Vilken väg ska du välja? Vilka beslut bestämmer ditt företags överlevnad? Är det någon som kan hjälpa dig att ta rätt beslut om framtiden, är det beslutsdoktorn Ari Riabacke. Och du träffar honom i en magisk föreläsning på vårt evenemang i Eskilstuna. Boka din biljett här!

Ett berg av bevis på att vi människor inte är särskilt rationella har växt fram de senaste årtiondena. Få har lyckats omvandla denna kunskap till praktiskt användbara verktyg. I Aris unika föreläsning lär du dig mekanismerna bakom att ta rätt beslut. I en värld som förändras allt snabbare, där vi ställs inför allt fler val, måste du utveckla ditt beslutsfattande – en förutsättning för att du och ditt företag ska vara relevanta i framtiden

Här blir du medlem på mittföretag.com (kostnadsfritt) och blir bjuden på en biljett till Aris föreläsning och Mitt Företag-evenemanget i Eskilstuna

Vad säger lyssnarna om föreläsningen?

Ari Riabacke är en av Skandinaviens i särklass starkast lysande stjärnor på föreläsarhimlen. På ett mästerligt sätt når han publiken med sin unika kunskap och ett budskap som ruskar om och inspirerar!
Mia Törnblom

Om Ari Riabacke

Ari lever som han lär och våren 2017 porträtterades han i programserien När livet vänder (SVT) där han berättade om sin livsresa. Sommaren 2017 var han sommarpratare på finska (SR). År 2017 startade han Beslutspodden – tillsammans med sin fru Mona – och podcasten etablerade sig snabbt högt upp på listan över populäraste näringslivspoddar i Sverige.

Ari är fembarnsfar, Fil. Dr. i Beslutsfattande, Civ. Ek och Ek. Mag. i Organisation & Ledarskap och sedan 1999 medlem i Decide Research Group vid Stockholms Universitet. Ari har tidigare arbetat som Head of Business Intelligence på börsnoterat Management- och IT-konsultbolaget.

Ari är även författare till den bästsäljande boken ”Beslutspyramiden – stegen till klokare beslut” som översatts till flera språk och blivit nominerad till årets HR-bok.

Här blir du medlem på mittföretag.com (kostnadsfritt) och blir bjuden på en biljett till Aris föreläsning och Mitt Företag-evenemanget i Eskilstuna

Det här är en föreläsning som skapar förändring. Som ifrågasätter. Och som garanterat kommer att göra skillnad i ditt liv. Men bara du kan bestämma om du vill uppleva den. Eller om du vill fortsätta att göra som du alltid har gjort (vårt tips: det kommer nog inte att fungera så bra i framtiden).

Så blir du bjuden på en biljett som medlem

Som medlem på MittFöretag.com (vilket är kostnadsfritt) blir du just nu bjuden på en biljett till Mitt Företag-evenemangen (värde 495 kr/st). Ange koden hjb432psa för att utnyttja din medlemsförmån. Är du inte redan medlem, blir du det här.

Välj det evenemang som är närmast dig
25/9 Eskilstuna
27/9 Dalarna (Falun)
17/10 Malmö
18/10 Hässleholm
25/10 Uppsala
13/11 Karlstad
14/11 Östergötland (Linköping)
15/11 Stockholm Nord (Järfälla)
27/11 Stockholm City

Relaterat innehåll

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6