Nästa Evenemang

Nobelfesten

Är misslyckanden ett misslyckande?

Två uppdrag fortsätter att gäcka mig – att klara Lidingöloppet på 2.09 och att komma in på Nobelfesten. Är det då ett misslyckande?

Vad är egentligen ett misslyckande? Det finns förstås många olika definitioner, och det som passar min livsfilosofi bäst är nog följande:

”Misslyckande är att sluta försöka göra något som du verkligen vill”

Så vad betyder det egentligen att jag inte har klarat av att springa Lidingöloppet på 2.09? Eller att jag ännu inte lyckats få biljett till Nobelfesten? Ingenting, antar jag, så länge jag fortsätter försöka.

Så en liten statusuppdatering på just dessa små uppdrag.

Lidingöloppet på 2.09

I fjol gick jag in i väggen efter 2 mil, efter full satsning och två mil i precis rätt tempo. I år fick jag ställa in. Löparknä. Sedan ultraloppet (6,5 mil) i somras har jag inte kunnat springa mer än 1 mil i sträck, och även om hjärnan ändå sa ”screw it, let´s do it” vågade jag inte riskera hälsan.

Komma in på Nobelfesten

Journalistvägen, servitörvägen, lära känna någon-vägen, lotterivägen, få nobelpris-vägen. Jag har inte lyckats knäcka nöten. Så om du känner någon som har fått inbjudan och som önskar en stilig kavaljer – please, tipsa om mig.

Annars går allt framåt. Inte som planerat, men framåt. I morgon hoppas jag få träffa Richard Branson. Inte så pjåkigt en vanlig lördag i oktober.

/Gustaf

Se hela listan här: Livet på 500 dagar – hela listan

Här kan du följa mig och Livet på 500 dagar i sociala medier

Följ mig på Instagram Följ mig på LinkedIn Följ mig på Facebook Följ mig på Twitter

Annons 2

Om bloggen

På 500 dagar ska jag skapa mitt drömliv och mitt drömföretag. Här följer du min största utmaning någonsin.

Följ mig

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6