Nästa Evenemang

Anna Goudoulakis och Maria Lethin på Skillway HR & Search blev Stjärnföretagarna 2017 i Helsingborg

Stjärnföretagaren 2017 är tävlingen som avgörs i 14 städer i Sverige, och nu har årets vinnare i Helsingborg korats. Vinnarna blev Anna Goudoulakis och Maria Lethin på Skillway HR & Search som fick motta priset när Sveriges största företagarturné och evenemanget Så bygger du ditt drömföretag besökte Helsingborg.

En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2017 hyllades de företagare i Helsingborg som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt. Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg.

Årets vinnare blev Anna Goudoulakis och Maria Lethin på rekryterings- och HR-företaget Skillway HR & Search. Från scen fick de berätta hur de gick från vanliga karriärer till ett passionerat företagande.

– Vi sa upp oss från våra vanliga karriärer och startade eget, för att livet skulle bli på våra egna villkor. Nu har vi roligare än någonsin, samtidigt som vi får ägna oss åt vår passion, berättade Anna och Maria från scen.

Tävlingen avgörs i 14 städer varje år, och vinnaren i varje stad går till Sverigefinal i Stockholm, där Anna och Maria nu får göra upp om titeln ”Sveriges Stjärnföretagare 2017” med 13 andra lokala vinnare från hela Sverige.

– Stjärnföretagaren 2017 är tävlingen där vi hyllar företagare som vågar gå sin egen väg, och skapa företag och liv på sina egna villkor. De är stjärnföretagare, helt enkelt, säger tävlingens grundare Gustaf Oscarson.

Topp 3 prisades

21 företagare var nominerade, och topp tre prisades på evenemanget. Topplistan såg ut enligt följande:

  1. Anna Goudoulakis och Maria Lethin, Skillway HR & Search
  2. Catharina Brüggmann, Catharina Brüggmann
  3. Ann Shergill, Kalassmycken AB

Vill du nominera och rösta på Stjärnföretagare i din stad? Klicka här.

 

Relaterat innehåll

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6