Nästa Evenemang

Alfons Fallqvist på AF Träning & Rehabilitering blev Stjärnföretagaren 2018 i Västmanland

Stjärnföretagaren 2018 är tävlingen som avgörs i 14 städer i Sverige, och nu har årets vinnare i Västmanland korats. Vinnare blev Alfons Fallqvist på AF Träning & Rehabilitering – när Sveriges största företagarturné och evenemanget Världens bästa företag 2023 besökte Västerås.

En stjärnföretagare är en person som bygger företaget och livet på sina egna villkor, och i tävlingen Stjärnföretagaren 2018 hyllades de företagare i Västmanland som har lyckats bygga företaget på sitt eget sätt. Företagare med annorlunda affärsmodeller, spännande sätt att jobba eller unika sätt att bemöta sina kunder. Ja, människor som helt enkelt vågar gå sin egen företagarväg.

Årets vinnare i Västmanland

Årets vinnare blev Alfons Fallqvist på AF Träning & Rehabilitering.

– Vi har skapat en unik plats dit människor kan komma med sina egna förutsättningar och mål, och bli en bättre version av sig själva, berättade Alfons från scenen.

Tävlingen avgörs i 14 städer varje år, och vinnaren i varje stad går till Sverigefinal i Stockholm, där Alfons nu får göra upp om titeln ”Sveriges Stjärnföretagare 2018” med 13 andra lokala vinnare från hela Sverige.

– Stjärnföretagaren 2018 är tävlingen där vi hyllar företagare som vågar gå sin egen väg, och skapa företag och liv på sina egna villkor. De är Stjärnföretagare, helt enkelt, säger tävlingens grundare Gustaf Oscarson.

Topp 3 prisades

1o företagare var nominerade, och topp tre prisades på evenemanget. Topplistan såg ut enligt följande:

1. Alfons Fallqvist, AF Träning & Rehabilitering

2. Aki Nicolaides, Kenzan Tours

3. Patrick Rapp, Sport Perfomance Center

Finalen i Stockholm avgörs i november. Tävlingen arrangeras av företagarsajten MittFöretag.com, som också arrangerade evenemanget och Sveriges största företagarturné.

 

Vill du nominera och rösta på Stjärnföretagare i din stad? Klicka här.

 

Relaterat innehåll

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6