Nästa Evenemang

Ekonomiskt oberoende

8 steg till passiva inkomster

I veckans tips delar jag med mig av de viktigaste råden för att skapa passiva inkomster och bli ekonomiskt oberoende. Vilka använder du?

Läs här: 8 sätt att skapa passiv inkomst

Vill du tjäna pengar när du sover? Såklart du vill. Men det kräver ett visst tänk och en förståelse för hur du skapar passiv inkomst. I den här guiden får du åtta strategier och sätt att skapa passiv inkomst.

Läs här: Så skapar du passiva inkomster

Vad är passiva inkomster? Varför är de viktiga? Och hur mycket kan jag tjäna på dem? Det tittar vi närmare på i den här guiden som också ger dig sex exempel på passiva inkomster du kan skapa privat och i ditt företag.

Tre andra favoritartiklar

Så raderar du företagets svagheter med sannolikhetsmetoden

Så räknar du dig till framgång. Läs om metoden här.

Så blir ditt företag oberoende av dig

Och ännu fler sätt att hitta passiva inkomster. Måsteläsning här!

Hur många % ekonomiskt oberoende är du?

Det kan du enkelt räkna ut i vår Ekonomiskt oberoende-kalkylator.

Full fart framåt mot passiva inkomster!

/Gustaf

Se hela listan här: Livet på 500 dagar – hela listan

Här kan du följa mig och Livet på 500 dagar i sociala medier

Följ mig på Instagram Följ mig på LinkedIn Följ mig på Facebook Följ mig på Twitter

Annons 2

Om bloggen

Gustaf är entreprenör och författare. Han är grundare av Mitt Företag och Academy of Excellence (Sveriges kanske främsta tillväxtprogram) och delägare i flera andra bolag. Även författare till Mind Your Own Business, Driva Företag och 299 strategier.

Följ mig

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6