Nästa Evenemang

3 tips om effektiv marknadsföring

Påskägget fyllt med 3 tips om effektiv marknadsföring som ger resultat!

Påskafton, ja, visst! När du läser det här är jag uppe i de jämtländska fjällen, kör skoter och lägger ner någon fiskpirk i någon fjällsjö och bara njuter. Ja, vem gör inte det på en lördag?

Som företagare är det viktigt med ledighet, men för dens skull är det så kommer det en vardag inom kort som kräver att du gör ditt bäst och mesta för att attrahera fler kunder.

Så jag tänker att du ska få ett påskägg fyllt med tips kring effektiv marknadsföring så här mitt i påskhelgen. Varsågod!

För att du ska se resultat i din marknadsföring och i din kassa, så kan du inte lita på tur eller andra. Du behöver sälja in dig själv hela tiden och då menar jag varje dag. Det är det som ger dig resultat.

För att nå fram i din marknadsföring behöver du veta vem din kund är. Du behöver känna din kund och dennes behov-utan och innan. Gör du det?

Många erbjuder tjänster och produkter som de säger passar för alla. Det ger dig dåliga resultat. Jag uppmuntrar och råder mina kunder att välja sina kunder med omsorg och att lära sig så mycket som de kan om sin kundgrupp. Gör du det?

Steg 1: Lär känna dina rätta kunder!

Det finns de som marknadsför och säljer in sig ganska ordentligt ett tag. Sedan när de fått några uppdrag som håller de flytande just nu, så struntar de i säljet. Det är det dummaste du kan göra. Faktum är att du ska marknadsföra dig ännu mer när du väl fått uppdrag. Då har du ett guldläge som du kan nyttja inför ditt prospekt. Nämligen att du kan tala om vilka kunder du jobbar med just nu. Det är inte fel! Snarare kan det leda till att ror hem även den här affären. Så kom ihåg att marknadsföra och sälja in dig och dina tjänster och produkter hela tiden -dvs. du ska vara konsekvent i det.

Steg 2: Marknadsför regelbundet, helst varje dag varje vecka

Det viktiga när du ska marknadsföra dig och ditt företag är att du inte är DESPERAT. Det finns så många företagare som är desperata när de kontaktar en kund. I deras huvuden så hoppas de att kunden ska säga JA! Det är helt fel taktik att använda! Du ska bygga relationer! En god relation leder till fler affärer -det kan jag garantera dig. Affären kanske inte kommer på en gång -men den kommer, tro mig. Så skippa det där desperata uttrycket för att ro hem affären. Sikta på att lära känna din kontakt och se vart de kan leda.

3: Sluta vara desperat i ditt sälj-Fokusera på att bygga relationer!

Dessa steg är enkla att genomföra -så det enda du behöver göra nu är att: SÄTTA IGÅNG!! Låt ingen hindra dig från att ta stegen framåt i ditt företag! Sätt upp målet och sträva emot det!

Jag hejar på dig!!

ViviAnn Labba

Annons 2

Om bloggen

Bloggen som förbättrar din försäljning – och skapar nya affärer. Med entreprenören Viviann Labba.

Följ mig

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6