Nästa Evenemang

3 sätt att alltid hinna träna – även när företaget tar all din tid

Hinner du inte träna när företaget tar all din tid? Inte bra, träning gör dig till en bättre företagare. Här får du tre sätt enkla sätt att alltid få in träning i ditt späckade schema.

Vi vet, ibland kan företaget ta mer tid än förväntat och du väljer att nedprioritera träningen. På kort sikt kan det vara ett bra beslut, på lång sikt är det inte bra alls. Därför har vi tagit fram tre enkla strategier för att se till att du får träningen gjord, även när ditt schema är alldeles för späckat.

Möten = träning

Ett av de mest effektiva sätten att hålla ett möte är att promenera tillsammans. Ni får garanterat nya tankar jämfört med ett instängt kontor, och den friska luften får hjärnan att fungera bättre. Om det dessutom handlar om ett säljmöte, är promenaden ännu mer effektiv. Vi kan lova att ditt förslag om en mötespromenad, gör att du blir ihågkommen som spännande och kreativ.

En timmes mötespromenader om dagen är ett extremt effektivt sätt att få träningen gjord, samtidigt som dina möten blir roligare och mer effektiva.

Restid = träning

Du har förmodligen restid till din arbetsplats (eller så har du följt våra råd och kan jobba var du vill). Om du har restid, kan du enkelt använda den till träning. Bor du långt ifrån din arbetsplats, kan du gå av en station tidigare eller ställa bilen 2-3 kilometer från kontoret. Den sista biten promenerar du och planerar dagen och laddar upp mentalt. På vägen hem gör du likadant, och använder tiden till reflektion och mental nedjoggning.

Bor du nära din arbetsplats, tar du såklart cykeln (skönt!) eller joggar/går (utmärkt om du har en dusch på arbetsplatsen). Restidsmotion är den absolut enklaste förändringen du kan göra för att skaffa ett mer hälsosamt liv.

Mikropauser = träning

Forskning visar att vi kan kan jobba effektivt speciellt lång tid i sträck. Ta en mikropaus på 10 minuter varje timme, och spendera den inte framför datorn. Använd den istället till att göra några enkla yogaövningar, gå en kort promenad eller stretcha. 10 minuter i timmen blir minst en timme om dagen med små motionspauser. Och dessutom kommer det att göra att du jobbar mer effektivt.

Vi rekommenderar också att du börjar varje dagen med din egen Hour of Power  – för att alltid komma extremt förberedd till varje dag.

Relaterat innehåll

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6