Nästa Evenemang

Framgångsrika människors morgonrutin

De 3 enkla hemligheterna bakom framgång

Framgång lämnar spår, och jag har tagit rygg på världens mest framgångsrika människor när jag väljer ut veckans viktigaste tips. Så om du vill välja den framgångsrika vägen genom livet, läs de här guiderna!

Läs här: De 3 enkla hemligheterna bakom framgång

Du vill bli framgångsrik. Och du vill veta vilka genvägar som finns för att lyckas. Sanningarna är många, men det finns tre strategier som vi rekommenderar mer än alla andra. Vare sig det handlar om att bygga ett fantastiska företag eller ett ”bad ass”-liv. Här är strategierna, vilka använder du?

Läs här: Så får du människor att älska att jobba med dig

Visste du att 36 % av anställda skulle ge upp 40 000 kronor av sin årslön för att bli lyckligare på jobbet? Här får du veta hur ditt företag kan bli mer framgångsrikt, genom att förstå vad som krävs för att medarbetarna ska prestera.

Tre andra favoritartiklar från veckan

De bästa råden om ledarskap från världens främsta ledare

De här människorna vill du lära dig allt av, läs hur här.

Gör en sak i taget och få superfokus

Vill du öka din produktivitet med 40 %, läs de här tipsen.

Att slipa yxorna – en avgörande framgångsfaktor?

Så här blir du lite bättre, varje dag. Måsteläsning här.

Trevlig läsning! Nu kör vi!

/Gustaf

Se hela listan här: Livet på 500 dagar – hela listan

Här kan du följa mig och Livet på 500 dagar i sociala medier

Följ mig på Instagram Följ mig på LinkedIn Följ mig på Facebook Följ mig på Twitter

Annons 2

Om bloggen

På 500 dagar ska jag skapa mitt drömliv och mitt drömföretag. Här följer du min största utmaning någonsin.

Följ mig

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6