Nästa Evenemang

Företagets platåer - och vägen därifrån

De 11 vanligaste ursäkterna för att inte lyckas – vilka har du?

Lyckas du precis så bra som du vill? Om inte, är det troligt att du har någon av de 11 vanligaste ursäkterna.

Jag är övertygad om att du vill nå dina mål och lyckas med dina visioner och företag. Så varför gör du inte det? Gissningsvis har du ett antal ursäkter som står mellan dig och framgång, och därför rekommenderar jag verkligen att du läser våra tips idag.

Läs här: 11 ursäkter för att inte nå framgång

Jag har inte pengar, jag är inte tillräckligt duktig, det är inte rätt tid nu – du har mängder med bortförklaringar för att inte uppfylla dina drömmar. Här slår hål vi på alla dina ursäkter – en gång för alla. Vilka ursäkter stämmer in på dig?

Läs här: Så får du människor att älska dig 

Vi gör affärer och hänger med människor vi gillar, inget snack om saken. Men vad är det som får människor att älska dig? Använd de här fem enkla verktygen, och vi kan nästan lova att du blir mer omtyckt på fyra veckor.

Tre andra favoritartiklar från veckan

Så får du din Bucket List att verkligen hända

Vi har alla skrivit en, men få lyckas genomföra. Så här går det till.

Hypnotisera dig till framtiden med Erik Olkiewicz

Nästa stopp på Mitt Företag-turnén är Uppsala, Karlstad och Linköping. Är du anmäld?

Så får du våra viktigaste framgångstips – varje dag

Få avgörande framgångstips varje dag, så här gör du.

Trevlig läsning!

/Gustaf

Se hela listan här: Livet på 500 dagar – hela listan

Här kan du följa mig och Livet på 500 dagar i sociala medier

Följ mig på Instagram Följ mig på LinkedIn Följ mig på Facebook Följ mig på Twitter

Annons 2

Om bloggen

På 500 dagar ska jag skapa mitt drömliv och mitt drömföretag. Här följer du min största utmaning någonsin.

Följ mig

Annons 1

Verktyg

Snabbaste sättet att räkna ut momsen!

Fyll i ett av beloppen (inklusive eller exklusive moms) och du ser vad det motsvarar (exkl. eller inkl. moms).

Gå till våra verktyg

Annons 3

Annons 4

Annons 5

Annons 6